Tehtävänämme on mahdollistaa asiakkaillemme terveelliset ja vastuullisesti kestävät sisäolosuhteet vahvalla talotekniikan, rakennustekniikan ja sisäilma-alan asiantuntijuudella.

Meillä asiantuntijat pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan sekä kehittämään osaamistaan eri vaativuustason asiantuntijatehtävissä. Avoimen haun periaatteella etsimme hyvän asenteen omaavia, aktiivisia tyyppejä LVI-suunnitteluun ja -valvontaan, sisäilmatutkimuksiin, kuntokartoituksiin, asbesti- ja haitta-ainekartoituksiin sekä muihin talotekniikan ja sisäilma-alan asiantuntijatehtäviin.

Toimistomme sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla (Länsikatu 15). Etä- ja hybridityömallit ovat myös normaali osa arkeamme. Asiakkaamme sekä projektien kohteet sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten tehtävän vastuualueesta riippuen työ voi vaatia jonkin verran matkustamista.

Kärkitek on kahden tiivistä yhteistyötä tekevän yrityksen yhteinen brändi –

Kärkitek talotekniikkapalvelut (3200453-2) & Kärkitek sisäilmapalvelut (3010753-8)

Kärkitek -konsernin toiminta rakentuu usean kymmenen vuoden kokemukselle rakennusalalta. Yrityksen alkuperäinen LVI-suunnittelutoiminta on lähtenyt käyntiin jo vuonna 1965. Yrityksen toimitusjohtaja ja yrittäjä Jukka-Pekka Kärki on yksi valtakunnan arvostetuimmista sisäilma-alan uraauurtavista kehittäjistä.

Kärkitek -konsernissa työskentelee yhteensä 9 asiantuntijaa. Olemme terveellisten ja vastuullisesti kestävien sisäolosuhteiden mahdollistajia. Energiatehokkaat talotekniikan ratkaisut ja ihmisen hyvinvointia tukevat sisäilmapalvelut ovat kaiken tekemisemme perusta. Missiomme on tehdä rakennuksista ihmisten hyvinvointia tukevia paikkoja olla, asua ja työskennellä.

Kärkitek yrityksenä

Töihin meille?

Omaatko talotekniikan tai rakennustekniikan osaamis- tai koulutustaustaa. Onko intohimonasi rakennusterveys tai modernit talotekniikan ratkaisut? Kartoitamme jatkuvan haun periaatteella joukkoomme hyviä tyyppejä monipuolisesti erilaisiin asiantuntija- ja suunnittelutehtäviin. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari.

Ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jukka-pekka.karki@karkitek.fi. 

Ota yhteyttä