Tehtävänämme on mahdollistaa asiakkaillemme terveelliset ja vastuullisesti kestävät sisäolosuhteet vahvalla rakennus- ja energiatekniikan ja sisäilma-alan asiantuntijuudella.

Meillä asiantuntijat pääsevät hyödyntämään omia vahvuuksiaan sekä kehittämään osaamistaan eri vaativuustason asiantuntijatehtävissä. Avoimen haun periaatteella etsimme hyvän asenteen omaavia, aktiivisia tyyppejä korjaussuunnitteluun ja -valvontaan, sisäilmatutkimuksiin, kuntokartoituksiin, asbesti- ja haitta-ainekartoituksiin sekä muihin sisäilma-alan asiantuntijatehtäviin.

Toimistomme sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla (Länsikatu 15)

Töihin meille?

Omaatko sisäilman, energiatekniikan tai rakennustekniikan osaamis- tai koulutustaustaa. Onko intohimonasi rakennusterveys ja rakennusten elinkaaren vastuullinen hallinta? Kartoitamme jatkuvan haun periaatteella joukkoomme hyviä tyyppejä monipuolisesti erilaisiin asiantuntija- ja suunnittelutehtäviin. Voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari.

Ota rohkeasti yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen jukka-pekka.karki@karkitek.fi. 

Ota yhteyttä